Indkøb

Skal du som medarbejder ved Institut for Elektro- og Computerteknologi foretage et indkøb, kan du her finde hjælp og vejledning.


Aarhus Universitet har indgået en række indkøbsaftaler, som til hver en tid skal overholdes. Du kan orientere dig om aftalerne på AU her:

Forhåndsgodkendelse

Hvis du skal foretage et indkøb, så skal du altid have indkøbet godkendt af projekt- eller sektionslederen, før du foretager bestilling.

Vejledning til indkøb

Inden du foretager indkøb, skal du sørge for at få indkøbet godkendt af din vejleder og projektleder. Herefter må du selv foretage indkøbet.

I forbindelse med indkøbet skal disse oplysninger afgives til leverandøren og påføres fakturaen:

  • Navn på bestiller
  • Aarhus Universitet
  • CVR-nr: 31 11 91 03
  • Adresse: Finlandsgade 22, 8200 Aarhus N
  • EAN nummer 5798000433830
  • Projekt- og aktivitetsnummer

100.000 kroners-grænsen

Når du skal foretage indkøb der ikke er dækket af en aftale, skal du kontakte Indkøb, hvis beløbet overstiger 100.000 kr. ex. moms. Er beløbet under 100.000 kr. skal du indhente 2-3 tilbud og vælge det, der passer bedst til jeres kriterier på kvalitet, funktion og pris (bl.a.). Tilbudsindhentning kan være i form af mail, telefonisk eller afsøgning af hjemmesider.

Du skal kunne dokumentere, du har afsøgt markedet, fx vha. en mail, du har sendt til dig selv med dine noter og kriterier eller – endnu bedre – du har journaliseret det.

Læs mere i indkøbsvejledningen på AU Økonomi - Indkøb.

​​​​​​​Rådgivning og vejledning i indkøb

Indkøb i AU Økonomi og Bygninger står altid til rådighed for rådgivning og vejledning ved indkøb hos dig. Du kan starte med at orientere dig om indkøb her.

Instituttet har tilknyttet en indkøbspartner, som er jeres personlige kontakt. Er du det mindste i tvivl så kontakt partneren, som du finder på denne liste.

Indkøb af IT-udstyr

Alt IT-udstyr skal købes gennem IT-webshoppen.

Kontakt

Indkøb, AU Økonomi og Bygninger


Telefon: +45 8715 0595

Mail: udbud@au.dk

Web: AU Økonomi